Om STINE P

STINE P er et smykke- og læderfirma, som bygger på en passion for det gode håndværk og en eksperimenterende tilgang til materialernes egenskaber. Et STINE P produkt afspejler godt design og høj kvalitet, og er et produkt der kan holde lang tid fremover.

Udover at være udøvende kunsthåndværker, afholder jeg kurser for at dele glæden ved håndværket med andre. Det hele foregår på eget værksted og kursuslokale i Hinnerup lidt nord for Århus.

 

Værkstedet:

Det er muligt at besøge værkstedet efter nærmere aftale - ring på 41426326, eller aftal via sms eller på mail stine@stinep.dk.

 

STINE P Smykker:

Designet er enkelt og elegant med et organisk eller geometrisk touch. Smykkerne fremstilles på eget værksted, og er lavet med nysgerrighed og respekt for metallets egenskaber. Jeg arbejder i sølv og guld, gerne tilsat ædelsten, halvædelsten og strandsten. Jeg forarbejder også smykker med kundens eget guld.

STINE P Læder:

Kernelæder er et naturligt materiale, som bliver smukkere med tiden. Læderet forarbejdes i hånden på eget værksted ud fra de gode traditionelle sadelmagerteknikker – til flotte, luksuriøse produkter – punge, clutch’es, tasker, æsker og kurve til dig, din læbestift, din computer, dine strikkepinde, dit garn…

STINE P Kurser:

Har du lyst til selv at lære håndværket, så du kan lave spændende smykker og produkter i læder? Så kom på et STINE P kursus og lær det! Under KURSER, kan du finde en liste over aktuelle kurser. Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre om mulighederne.

Jeg underviser ligeledes som højskole- og aftenskolelærer inden for læder- og smykkefremstilling.

Jeg er uddannet beklædningsformgiver og håndarbejdslærer fra Odense Håndarbejdsseminarium med speciale i couture (konstruktion og syning) og i skind, læder og pels, og derudover autodidakt guldsmed med adskillige kurser inden for guldsmedefaget.

Jeg har mere end 15 års undervisningserfaring som kreativ lærer på diverse højskoler, aftenskoler, fagskoler, ungdomshøjskoler, ungdomsskoler og folkeskoler.

Referencer - undervisning:

 • Gæstelærer på højskoler, bl.a. Skals Højskole for Design og Håndarbejde, Uldum Højskole og underviser på Kunstugen (uge 27) på Hadsten Højskole.

 • FOF Århus, Randers, Favrskov - aftenskolelærer - Læder og Smykker.

 • Hadsten Fri Fagskole - Smykker, Læder, Sy og design

Referencer - kunsthåndværk/kommende markeder:

 • Trapholt julemarked 1.-2. december 2018

 • Julemarked ved Vejle Kunstforening 19. nov. - 16. dec. 2018

 • Kunst i Favrskov den 22.-23. september 2018

 • Upcomers Designmarked, Vejle, den 25.-26. aug. 2018

 • Parisermarkedet - kunsthåndværker marked i forbindelse med Latinerfestivalen, Århus den 26/5-2018

Det siger kunderne om STINE P:

 • "Det skønne ved mit smykke fra STINE P er, at det er blevet præcis som jeg ønskede. Dejligt at have mulighed for indflydelse undervejs - det har været en supergod proces, og jeg er virkelig blevet lyttet til. Forkæl dig selv ved at bestille et smykke hos STINE P. Du bliver simpelthen lidt lykkeligere :-)", Lena, 47 år.

 • "STINE P's læderkurser er for alle, om du er nybegynder eller mere øvet, om du har mange tossede idéer eller er mere nede på jorden. Så står hun altid klar til at hjælpe og guide dig. Jeg vil til enhver tid anbefale hendes kurser", Mette, 30 år.

 • STINE P laver skønne sølv- og guldsmykker i et enkelt og lækkert design. Hun er en dygtig håndværker i alle de fagområder, hun bevæger sig i; både metalarbejde ifht smykker, veludførte og gennemarbejdede læderpunge og -tasker samt beklædningssyning på et højt fagligt niveau. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger, Maria, 45 år.

 • "Jeg har været rigtig glad for at gå til læder hos Stine. Stine er en meget behagelig og kompetent underviser, der er imødekommende, tålmodig, hjælpsom, inspirerende, idérig og god til at forklare. Stine har et stort engagement og deler gerne sin viden. Hendes begejstring for at arbejde kreativt smitter og giver lyst til at gå i gang med nye kreative projekter", Jane 42 år.

Kontakt