Handelsbetingelser

 

Betaling

Tak for din interesse for et STINE P produkt. Nedenfor ses firmaets handelsbetingelser.


 

Alle beløb er i Danske Kroner og er inklusiv moms.

STINE P modtager betaling med følgende betalingskort: VISA, Mastercard og American Express.

På webshoppen kan du også betale med Paypal. Paypal er en sikker betalingsmåde, hvor du registrerer dig med dit betalingskort.

Der tages forbehold for evt. fejl i web shoppen. Herunder forbeholdes retten til ændringer i sortiment og priser uden forudgående varsel samt mod udsolgte og udgåede varer.


Levering

Forsendelse sker indenfor 1-3 hverdage, såfremt produktet er på lager.

De fleste tasker, clutches og lignende er bestillingsvarer, og der vil derfor være en lidt længere leveringstid på ca 10-14 dage. Dette gælder ligeledes på unika varer og særbestillinger.

Der er fri fragt på alle bestillinger.

Køb under kr. 500,- sendes med Quick brev fra Post Danmark.

Køb over kr. 500,- sendes med GLS pakkepost.

Alle smykker leveres i en lille smykkeæske. Ønsker du smykkeæsken indpakket som gave, noter da dette i ”Bemærkninger til leveringen”.

Der leveres kun til postadresser i Danmark. Ikke til postboks eller pakkeshop.


Reklamationsret

 

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten dækker produktions- og materialefejl. Den dækker ikke skader forårsaget af forkert behandling eller almindelig slitage.

- Eksempler på produktionsfejl er en sten der falder ud, en lås eller nitte der går i stykker eller en lodning der går op.
- Eksempler på skader som ikke er dækket kan være at en sten bliver knust, en kæde rives over eller at smykket bliver deformeret pga. tryk eller slag, og for læder fx være en ridse.
- Eksempler på slitage kan være ridser, hak eller en overflade der slides af. Oxydering slides naturligt af over længere tid!

STINE P dækker returneringsomkostninger for reklamationer i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til, og reklamationer sendes til:

STINE P
Bekkasinvej 16
8382 Hinnerup

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.


Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i webshoppen. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager varerne.

Returneringsomkostninger ved fortrydelse skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på stine@stinep.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som du kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.