Back to All Events

Læderkursus


Læder er in som aldrig før og ses overalt i mode- og bybilledet. På dette kursus kan du designe og forarbejde lækre accessories i læder – til dig selv og din bolig. Er du ny i faget starter du op med et fastsat emne, så du hurtigt lærer de basale teknikker til forarbejdning af læder – herunder konstruktion og overføring af ønsket model, udskæring, farvning, ordning af kanter, efterbehandling og syning i hånden. Efterfølgende kan du fremstille skønne produkter efter eget valg, som fx. mindre punge/tasker til kosmetik eller mobilen, clutches, æsker/krukker/beholdere og lysestager til boligen, en lækker muleposetaske, computer-/iPad-covers, bælter, keyhangers og lign afhængig af kursets længde. 

Kurset er for alle, både begyndere og øvede.

Der undervises på følgende tidspunkter, inkl. pauser:

Fredag den 24. januar 2019 kl. 17-21

Lørdag den 25. januar 2019 kl. 9-17

Pris: 1050,-

Udgifter til egne materialer må påregnes.

Tilmeld dig her!

Earlier Event: October 25
Smykkekursus
Later Event: February 21
Smykkekursus