Back to All Events

Læderkursus tirsdag aften - lige uger


Læder er in som aldrig før og ses overalt i mode- og bybilledet. På dette kursus kan du designe og forarbejde lækre accessories i læder – til dig selv og din bolig. Er du ny i faget starter du op med et fastsat emne, så du hurtigt lærer de basale teknikker til forarbejdning af læder – herunder konstruktion og overføring af ønsket model, udskæring, farvning, ordning af kanter, efterbehandling og syning i hånden. Efterfølgende kan du fremstille skønne produkter efter eget valg, som fx. mindre punge/tasker til kosmetik eller mobilen, clutches, æsker/krukker/beholdere og lysestager til boligen, en lækker muleposetaske, computer-/iPad-covers, bælter, keyhangers og lign afhængig af kursets længde. 

Kurset er for alle, både begyndere og øvede.

Der undervises på følgende tidspunkter:

Tirsdage i lige uger (19/2, 5/3, 19/3, 2/4) kl. 18.00-21.00

Pris: 1.000,-

Udgifter til egne materialer må påregnes.

Tilmeld dig her!

Earlier Event: January 15
Smykkekursus tirsdag aften - ulige uger
Later Event: February 22
Smykkekursus