Back to All Events

Smykkekursus tirsdag aften - ulige uger


På dette kursus kan du fremstille fine smykker i sølv, messing eller kobber og få afprøvet guldsmedefaget. Du lærer de rigtige teknikker fra bunden til forarbejdning af materialerne til dine egne smykker. Er du ny i faget starter du op med et fastsat emne, så du hurtigt lærer de basale teknikker til forarbejdning af metallet, inden du kaster dig ud i dine egne designs. Der undervises blandt andet i savning, filning, bukning og lodning, og finish og overfladebehandling som pudsning og matering – så du bliver i stand til at designe og forarbejde dine egne personlige smykker.

Kurset er for alle, både nybegyndere og øvede.

Der undervises på følgende tidspunkter:

Tirsdage i ulige uger (15/1, 29/1, 26/2, 12/3, 26/3) kl. 18.00-21.00

Pris: 1.250,-

Udgifter til egne materialer må påregnes.

Tilmeld dig her!

Earlier Event: January 11
Læderkursus
Later Event: February 19
Læderkursus tirsdag aften - lige uger